Wil je leren paardrijden op een toffe ongedwongen manier?

Wij bieden een waaier van activiteiten aan voor zowel de recreatieve als de competitieve ruiter. Onze specialisatie is het begeleiden van kinderen vanaf de eerste stap op een paard tot en met het jumpingniveau 1m10.

Wij bieden groepslessen aan in verschillende disciplines : jumping, dressuur, trec en eventing.

Voor de ontdekkende ruitertjes hebben wij op zondagnamiddag onze kindernamiddag. Daar kinderen bij ons maar mogen aansluiten in de groepslessen nadat zij de 3 basisgangen onder de knie hebben, geven wij iedere zondag privé lessen op maat van deze ruiters. In een ongedwongen sfeer leert elke ruiter op zijn tempo de basis van de klassieke rijkunst in korte privé – lessen. Na deze fase van lessen kan de ruiter of amazone kiezen aan een waaier van activiteiten tot en met begeleiding op wedstrijd.

Card image cap
Lessen

Dagelijks richten wij groepslessen in voor jong en oud. Zowel de recreant als de wedstrijdruiter vindt wel iets op zijn maat.<br />Alle lessen worden gegeven door gepassioneerde en ervaren trainers.

Meer over lessen
Card image cap
Kampen

Tijdens elke schoolvakantie is er mogelijkheid tot het volgen van een kamp of een stage. De kampen variëren van een avonturenkamp met de tent tot een echt wedstrijdkamp.

Meer over kampen
Card image cap
Pension

Wij bieden pension aan voor lange termijn. De paarden worden voorzien in alle kwaliteitsvolle basisbehoeften. Javaro beschikt over verschillende zandpaddocks en weilanden, om ervoor te zorgen dat uw viervoeter ten allen tijde de beentjes kan strekken. Wij beschikken over 3 piste’s zodat er altijd eentje vrij is om los te rijden of te trainen.

Meer over pension
Card image cap
Wedstrijdbegeleiding

Begeleiding op jumping is mogelijk onder verschillende formules afhankelijk van de ambitie van de ruiter.

Meer over wedstrijdbegeleiding
Card image cap
Kids

Elke zondagnamiddag richten wij onze kindernamiddagen in. Dit is de eerste fase in het ontdekkingsproces van de paardensport.

Meer over kids
Card image cap
Verjaardagsfeestjes

Elke zondag is er de mogelijkheid om jouw verjaardagsfeestje bij ons te laten doorgaan. Deze feestjes zijn telkens op maat van het kind.

Meer over verjaardagsfeestjes