Kampen

De kalender met de verschillende data en kampen hangen altijd uit in de cafetaria en worden per mail doorgestuurd naar het volledige klantenbestand.
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten kampen.

Algemeen paardenkamp

Paardenkamp waarin alle aspecten van het paardrijden naar voor komen. Er wordt dressuur gereden, een sprongetje genomen en verschillende spelletjes gespeeld. Dit allemaal op verschillende niveaus en voor groot en klein.

Dressuurkamp

Dit kamp spitst zich toe op de ruiters die reeds al wat ervarener zijn en graag zich wat meer verdiepen in de dressuursport. Op het einde van het kamp, rijden we een dressuurproef zoals op wedstrijd.

Springkamp

Hier ligt de focus op de springsport. Van parcours leren verkennen tot moeilijkere en technischere parcours leren rijden. Dit kamp is geschikt voor de ruiters die graag wat meer vooruitgang willen maken in het springen.

Trektochtkamp

Tijdens dit kamp verkennen we samen de prachtig omgeving waarin de manége gelegen is. Met talloze ruiterpaden in de buurt kunnen we blijven wandelen. Elke dag vertrekken we met onze rugzak en paard om een tocht te maken en stoppen we s ’avonds om te kamperen waar we geëindigd zijn.
Kamp vanaf 12jaar en in bezit van een A-brevet.